Motor Sleutelhanger voor de Echte Motorfans
08 januari 2019 

Motor Sleutelhanger voor de Echte Motorfans

Een motor sleutelhanger is een gadget voor de echte motorfans. Leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld als verjaardagscadeau. Of voor Sinterklaas of zomaar als een aardig gebaar. Er zijn allerlei leuke uitvoeringen van motor sleutelhangers beschikbaar. Zowel voor mannen als vrouwen.

Voor wie is een motor sleutelhanger een fantastisch cadeau en wat zijn de opties? Alle motorliefhebbers zijn blij met een motor sleutelhanger als geschenk. Er is een ruime keuze uit sleutelhangers met variatie in design, kleur en uitvoering. Het is een leuk cadeau voor zowel mannen als vrouwen die gek zijn van motoren.

Een motor sleutelhanger is geweldig leuk om cadeau te geven aan een motorrijder. Het is een praktisch geschenk om sleutels aan te hangen. Er is voor alle motorrijders een ideaal exemplaar te vinden. Het aanbod is breed en de variatie is groot.

Motor sleutelhanger als musthave

Op het gebied van motor gadgets is een motor sleutelhanger voor de motorrijder absoluut een van de musthaves. Perfect dus om cadeau te geven of voor jezelf als cadeau te kopen. In de eerste plaats is een sleutelhanger natuurlijk gewoon heel handig.

De hanger beschikt over een sleutelring waar verschillende sleutels aan te bevestigen zijn. Dat zorgt voor praktisch gemak om de sleutels van motorsloten op een praktische en veilige manier mee te nemen. Dat geldt uiteraard ook voor andere sleutels. Bijvoorbeeld de huissleutels die er eveneens aan te bevestigen zijn.

Als motorliefhebber wil je natuurlijk een sleutelhanger die uitstraalt dat je op een motor rijdt. Er is keuze genoeg om de ideale motor sleutelhanger te vinden. Want er is onder meer variatie in het design en thema. Zo zijn  er bijvoorbeeld hangers voor sleutels die uitgevoerd zijn als een bougie.

motor sleutelhanger bougie

Overigens zijn er meerdere motoronderdelen die vorm hebben gekregen als motor sleutelhanger. Bijvoorbeeld een hanger die als een achterveer van de motor is uitgevoerd. Of een hanger in de vorm van een zuiger. Of wat te denken van een motor ketting die als hanger met sleutelring dient om sleutels aan te hangen?

Wil je wat speciaals om sleutels aan te hangen? Dan is het ook leuk om een motor sleutelhanger met het ontwerp van een rem- en koppelingshendel te kopen.

  • Bougie
  • Zuiger
  • Rem- en koppelingshendel
  • Achterveer

motor sleutelhanger vering schokbreker

Verder zijn er meerdere motor sleutelhangers die over extra eigenschappen beschikken die functioneel zijn. Bijvoorbeeld met een led-lampje als kenmerk. Dat is extra handig als je in het donker terugkeert om op je motor weg te rijden en het slot eraf moet halen.

Het lichtje zorgt dat je zonder problemen het sleutelgat vindt om de sleutel in te steken. Ben je iemand die de sleutels liever niet in de broekzak of jaszak draagt, maar vastmaakt aan een lus van je broek? Dan is het handig om een motor sleutelhanger uit te zoeken die de optie biedt om de sleutelring vast te klikken.

Grappig cadeau voor 5 tot 10 euro voor motorrijder

Zoek je een grappig cadeau voor een motorrijder? Voor een bedrag tussen 5 en 10 euro? Dan is het zeker het overwegen waard om een motor sleutelhanger te kopen. Je vriend of vriendin of misschien wel partner die op de motor rijdt zal daar blij mee zijn.

Het is een grappig cadeau, maar tegelijkertijd ook heel praktisch. Vooral als je de motor sleutelhanger aan iemand geeft die altijd de sleutels kwijt is. Met alle belangrijke sleutels aan de sleutelring komt dat vast minder vaak voor.

Een motor sleutelhanger als cadeau wordt zeker gewaardeerd door een motorliefhebber. Het is bovendien een geschenk dat voor meerdere gelegenheden geschikt is. Bijvoorbeeld om als verjaardagscadeau aan een motorrijder te geven of aan een toekomstige motorrijder, die net zijn motorrijbewijs heeft gehaald.

“Een motor sleutelhanger als cadeau wordt zeker gewaardeerd door een motorliefhebber”

Het is een kleinigheidje, maar wel een waarover na is gedacht en die aandacht is juist belangrijk. Bovendien is het altijd mogelijk om als dat gebruikelijk is een extra cadeau te geven. Overigens hoeft er niet eens een speciale gelegenheid te zijn om een motor sleutelhanger weg te geven.

Hoe leuk is het bijvoorbeeld om aan je vrienden die ook motorrijden een motor sleutelhanger cadeau te doen? Gewoon zomaar als blijk van waardering voor de motor vriendschap.

Er zijn nog tal van andere gelegenheden om een motor sleutelhanger als cadeautje te geven. Het is bijvoorbeeld ook een grappig Sinterklaascadeau voor de motorrijder. Om het helemaal spectaculair te maken, is het mogelijk om de sleutelhanger in een surprise te verpakken.

Bijvoorbeeld in een motor die van karton is gemaakt. Of in een doos met allerlei verschillende materialen, waarin de motor sleutelhanger is verstopt. Een bijpassend gedicht over beleefde motoravonturen of motor bloopers is natuurlijk ook leuk. Of vier je geen Sinterklaas? Dan geef je voor kerst toch gewoon een leuke motor sleutelhanger cadeau.

Motormerken sleutelhangers passend bij de motor

Er zijn allerlei motormerken sleutelhangers die bij het merk van je motor passen. Rijd je bijvoorbeeld op een Yamaha? In dat geval laat jij je oog natuurlijk vallen op een Yamaha motor sleutelhanger. Of geef je een gadget als cadeau?

Dan zit je altijd goed als je een motormerk sleutelhanger geeft die bij het merk van de motor aansluit. De sleutelhangers met motormerken zijn per merk ook nog in diverse varianten verkrijgbaar.

motor sleutelhanger Kawasaki Ninja

Het aanbod met motormerken sleutelhangers varieert van Yamaha tot BMW en van Suzuki tot Ducati. Ook Kawasaki is een populair motormerk, waar natuurlijk een motor sleutelhanger van verkrijgbaar is. Dat geldt eveneens voor Honda.

Of wat denk je van een Harley Davidson sleutelhanger voor de diehard fan van Harley Davidson motoren. Ook als je op een ander merk motor rijdt, zijn er volop mogelijkheden om een leuke motor sleutelhanger te vinden.

Er zijn merk motor sleutelhangers van o.a.:

  • Yamaha sleutelhanger
  • Kawasaki sleutelhanger
  • BMW sleutelhanger
  • Harley Davidson sleutelhanger
  • Suzuki sleutelhanger

motor sleutelhanger ducati

Het is voor de motorrijders die van verzamelen houden interessant om een collectie motor sleutelhangers aan te leggen. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld te beginnen met de motormerken. In aanvulling daarop zijn andere soorten motor sleutelhangers te verzamelen.

De verzameling is uit te breiden door zelf aankopen te doen. Een uitbreiding is eveneens mogelijk om iedereen te laten weten wat je als verjaardagscadeau wenst. Of voor Sinterklaas of kerst wilt krijgen.

Het is bij het starten van een verzameling raadzaam om een aparte plek in huis voor vrij te maken. Houd er dan wel meteen rekening mee dat de verzameling in de loop der tijd groeit. Verder is het interessant om overal waar je met de motor komt een speciale motor sleutelhanger mee te nemen.

Bijvoorbeeld als je met de motor op vakantie naar het buitenland gaat. Daar zijn weer andere motor sleutelhangers te vinden dan hier in Nederland.

Laat zien dat je een motorrijder bent

De meeste motorrijders willen graag laten zien dat zij fan zijn van motoren. Een motor sleutelhanger is, hoe klein ook, al een eerste teken. Je loopt natuurlijk niet constant met je sleutelbos te zwaaien. Bij het zien ervan levert het toch vaak een leuke opening voor een gesprek op.

Er zijn met een motor sleutelhanger allerlei mogelijkheden om het motorrijden uit te dragen. Het is zelfs mogelijk om te laten zien wat jij het meest belangrijk vindt.

Bijvoorbeeld door de keuze te maken om een motormerk sleutelhanger te dragen. Geheid als je ergens een bos sleutels met Harley Davidson sleutelhanger op tafel legt dat er spontaan een gesprek ontstaat.

Een bougie als sleutelhanger of een design in de vorm van een moersleutel geeft weer andere stof tot praten. Overal waar jij met je sleutels komt, is te zien dat je in hart en nieren een fan van motoren bent.

sleutelhanger motor met motorrijdster

Ben je niet een persoon die het motorrijden specifiek wenst uit te dragen? Dan is het toch nog leuk en praktisch om een motor sleutelhanger als sleutelbos te gebruiken. Je hoeft er ook niet mee te koop te lopen, maar dat gaat vaak wel automatisch.

Bijvoorbeeld als je met je motor ergens voor een terras stopt om daar even wat te gaan drinken. Een groep motorrijders trekt bovendien altijd de aandacht. Een motor sleutelhanger is in elk geval of je het motorrijden nu actief uitdraagt of niet een ware musthave. Heb je er nog geen?

Vraag er dan een voor je verjaardag of kies zelf een leuk exemplaar uit. Er is keuze genoeg en de prijs valt altijd mee. Er is ook niets mis mee om de sleutelbos met een extra motor sleutelhanger uit te breiden.

Waar kun je leuke motor sleutelhangers allemaal kopen?

Motor sleutelhangers kun je bij verschillende motor winkels kopen. Ook online zijn er veel mogelijkheden om een motor sleutelhanger te kopen.

Hieronder een aantal winkels die motor sleutelhangers verkopen.

Voor grotere aantallen motor sleutelhangers met opdruk, kun je terecht bij:

Gerelateerde vragen

Wat zijn nog meer leuke cadeaus voor motorrijders?

Naast een motor sleutelhanger zijn er veel meer leuke cadeaus voor motorrijders beschikbaar. Bijvoorbeeld een geschenk in de vorm van een cadeaubon voor motorhuur. Dan is het mogelijk om op een andere motor een spannende motorervaring te beleven. Bijvoorbeeld op een racemotor op een motorcircuit.

Is het mogelijk om een proefles motorrijden cadeau te doen?

Het is zeker mogelijk om een rijles motorrijden cadeau te doen. Er zijn allerlei motorrijscholen die de gelegenheid bieden om een proefles motorrijden te volgen. Daar is dus geen motorrijbewijs voor nodig en een bijzonder leuk cadeau voor de motorliefhebber.

Wat is een leuk cadeau voor een kind dat weg is van motoren?

Er zijn voor kinderen die fan zijn van motoren allerlei leuke cadeaus te bedenken. Het is bijvoorbeeld een idee om een Lego motorfiets als geschenk te geven. Dat kan een Lego straatmotor zijn of misschien wel een klassieke racemotor. Zo is er ook ander speelgoed met motoren.

Gerelateerde onderwerpen

Geld verdienen met je motorrijden passie?

Rijd je motor, heb je iets met motoren, werk je met motoren, maak je toertochten, sleutel je aan motoren, heb je een oldtimer, geef je motorrijles, ga je op motorvakantie, enz, enz. dan heb je vast en zeker leuke en/of interessante motorverhalen om over te schrijven, je hoeft echt geen schrijver te zijn.

Lees hoe je geld kunt verdienen door over motorrijden voor ons te schrijven.

  • Schrijvende motorrijders gevraagd
Over de schrijver
Vanaf 1981 tot heden 9 motorfietsen in bezit gehad - 2 Voortgezette Rijopleidingen (VRO) - 1 Circuit Rijvaardigheids Training (CRT) - 30+ jaar motorvakantie ervaring - lid FJR-club Nederland
Reactie plaatsen