Motorrijdenexpert.nl steunen

Steun ons en koop via onderstaande linken

Wil je Motorrijdenexpert.nl steunen zonder dat het je wat kost? Ga dan via de linkjes hieronder naar de website waar je iets wilt kopen.

Ali Express

bol.com

Coolblue.nl

Booking.com

tenkateshop.com

Waarom steunen

Motorrijdenexpert.nl is affiliate van een aantal online winkels waar wij zelf ook kopen en vertrouwen in hebben. Als je via Motorrijdenexpert.nl naar zo'n online winkel klikt en een aankoop doet, ontvangt Motorrijdenexpert.nl een klein percentage van het aankoopbedrag. Het kost jou niets extra, jij betaald gewoon het bedrag van je bestelling.


Meestal gaat het om een paar dubbeltjes of enkele euro's, het hangt van het aankoopbedrag af. Het is misschien niet veel, maar als een aantal mensen dit doen, geeft dit een daling van de kosten. Zo kunnen we het onderhouden en laten groeien van de website Motorrijdenexpert.nl heel lang volhouden.


Niet iedereen heeft een idee van kosten die gemaakt worden om een grote website als motorrijdenexpert.nl professioneel online te houden, hierbij een aantal voorbeelden van kosten die gemaakt worden, dan weet je waar je het voor doet:


 • Domeinnaam
 • Hosting
 • Software website
 • Apparatuur
 • Motorrijders die teksten schrijven
 • (stock) foto's
 • Cursussen websitetechnieken
 • Boekhoudprogramma en boekhouder
 • Bankkosten zakelijke rekening
 • email/nieuwsbrief software
 • Prijzen (kaarten jaarbeurs)
 • Portokosten prijzen
 • Verpakkingsmaterialen prijzen
 • en heel veel uren.................


Natuurlijk ga je nu niet iets aanschaffen om ons te steunen, maar mocht je dus eens wat willen bestellen bij onderstaande winkels/diensten, denk dan aan Motorrijdenexpert.nl.


Het enige dat je hoeft te doen is via onderstaande link naar de website te gaan waar je iets wilt bestellen. Je helpt hier Motorrijdenexpert.nl enorm mee en het steunen kost jou eigenlijk helemaal niets extra, want jij betaald gewoon de prijs die je anders ook betaald.


Motivatie uitgekozen winkels

Ali Express

Op de website van Ali Express kun je werkelijk alles vinden voor zeer goedkope prijzen. Ook de verzendkosten naar Nederland zijn extreem laag, doordat de Chinese overheid verzendkosten sponsort. Wel even opletten als je producten boven de € 22,- koopt, want dan moet je mogelijk BTW betalen voordat je het pakket ontvangt.


Boven de € 150,- komen er ook nog invoerrechten bij. Toch is dit niet altijd het geval. Er zijn ook shops die vanuit Duitsland leveren, dat is EU en dan heb je ook geen invoerrechten of BTW die je moet betalen. Vanuit Duitsland heb ik een robotstofzuiger gekocht voor ca. € 350,- en daar kwam niets extra's bij.

KLIK HIER om naar Ali Express te gaan


Bol.com

Op bol.com vind je bijna alles, mede doordat er ook externe verkopers kunnen verkopen op het platform van bol.com. De externe verkopers moeten aan strenge eisen voldoen en je hebt altijd nog bol.com die het voor je opneemt mocht er wat zijn.

Wat mij betreft is bol.com echt een aanrader, ik koop er zelf ook veel, van tweedehands boeken tot laatst nog een TV voor de slaapkamer via een externe verkoper. Deze TV was gewoon bijna € 50,- goedkoper dan elders.


- Gratis verzending bij de externe verkopers van bol.com.

- Bij bol.com eigen producten is verzending vanaf € 20,- gratis.

- Retourtermijn van minstens 30 dagen

- Gratis retourneren

- Zeer betrouwbare webshop

- Scherpe prijzen

- Ook tweedehands producten

KLIK HIER om naar bol.com te gaan


Coolblue.nl

Dit is wat mij betreft een van de beste webshops van Nederland. Wat ik vooral erg fijn vind is de informatie die er te vinden is. Zo zijn er heel veel pagina's en video's die je uitleggen hoe je tot een voor jou geschikt product komt. Eigenlijk heb je door al deze informatie geen verkoper in de winkel meer nodig.


Maar wil je toch liever iemand spreken, dan kun je gewoon bellen voor informatie en als je het echt wilt, dan kun je zelfs naar een Coolblue stenen winkel om daar het product te zien en een verkoper te spreken. Heel eerlijk gezegd ben ik nog nooit in een stenen winkel van Coolblue geweest. Ik kom überhaupt bijna niet meer in stenen winkels.


Zelf heb ik best al veel en vaak producten van hoge bedragen online bij Coolblue gekocht. Door gebruik te maken van alle informatie teksten en video's en door bij het zoeken de filters te gebruiken, kom je heel snel tot een voor jou geschikt product. Als je geen filters gebruikt zie je door de bomen het bos niet meer, zoveel producten hebben webshops tegenwoordig. Maar met de filters kom ik meestal tot een paar mogelijkheden, daar houd ik van, gewoon zien wat geschikt voor me is.

KLIK HIER om naar Coolblue te gaan


Booking.com

via de website van booking.com heb ik diverse keren geboekt en ik kan het iedereen aanbevelen. Ik heb voor reizen met mijn vrouw en (klein)kinderen geboekt, bijvoorbeeld een hotel in het centrum van Kopenhagen (Denemarken). De tussenstops in Duitsland. Maar ook voor de motor vriendengroep heb ik hotels langs de route geboekt voor een rondje Europa. Dit waren hotels in Duitsland, Zwitserland, en Frankrijk. Het grote voordeel van booking.com vind ik dat je perfect kunt zoeken. Door filters te gebruiken vind je altijd wel wat. 


Wat ik vaak doe is eerst mijn route bekijken in het routeprogramma van de motorroute of gewoon in Google maps. Voor een tussenstop met de auto is het dan 1 plaats in de buurt van de snelweg die ik uitzoek. Als je deze plaats dan in booking.com tikt en op zoeken klikt, krijg je een rijtje hotels te zien.


Maar dan komt de truc, dan click ik op Kaartweergave en krijg je een plattegrond met alle slaapplekken te zien. Vervolgens ga je met je muis over deze plaatsen, op de computer uiteraard ;-) maar ook op je mobiel werkt dit prima, je tikt dan op de pictogrammen van de hotels met je vinger en dan krijg je een popup met informatie te zien, zoals beoordeling en prijs. Op deze manier heb ik al best veel geboekt, zo zie je heel snel de plek (wel of niet dicht bij de route), de prijs, gemiddelde beoordeling, beschikbaarheid en foto).


Uiteraard ga je dan meestal toch nog verder kijken bij de hotels, maar eigenlijk heb je de keuze dan al beperkt tot 2 a 3 hotels per locatie en meestal ben ik er dan snel uit. Booking.com heeft gewoon het grootste aanbod, als je het daar niet vind, dan vind je het nergens.

KLIK HIER om naar booking.com te gaan


Ten Kate

Tenkateshop.com is de grootste webshop voor motorrijders in Nederland. Je kunt er werkelijk alles voor de motorrijder vinden. Van elke product vind je bijna altijd wel diverse soorten en uitvoeringen.  


Ten Kate heeft ook een fysieke stenen winkel., waar je ook motoren kunt kopen of laten onderhouden. Het is niet zo dat alle online producten ook altijd in de winkel liggen, dus ga je naar de winkel voor een product, bel eerst even of het in de winkel ook op voorraad is.


Zelf heb ik al diverse keren online bij de  Ten Kate shop besteld en dat verliep altijd prima, normaal gesproken heb je de bestelling met een paar dagen in huis. Je ontvangt ook een track en trace code, zodat je weet wanneer je de bestelling kunt verwachten. Het grote aanbod bestaat uit motorkleding, accessoires en (race)onderdelen, dus je vind alles wat je nodig hebt.


Ten Kate is ook bekend van de racerij en heeft een motorsportteam, tegenwoordig is het team actief in het WK Superbike en WK Supersport.. Het motorsportteam heeft al 10 wereldtitels in de motorsport gehaald.

KLIK HIER om naar de Ten Kate Shop  te gaan


Alvast zeer bedankt voor je steun, daar ben ik echt heel blij mee.


Met hartelijke motorgroeten,


Rob Hendriksen

Eigenaar motorrijdenexpert.nl