Over MOTORRIJDENEXPERT.NL

Motorrijdenexpert.nl wordt gemaakt door motorrijders voor motorrijders, Zowel voor beginnende motorrijders, maar ook gevorderde motorrijders kunnen hier relevante informatie over motorrijden vinden. Wij proberen onderwerpen zo uitgebreid mogelijk te belichten. De website is opgericht door Rob Hendriksen en wordt regelmatig aangevuld met andere schrijvende motorrijders .


Ik (Rob) ben al langer actief op het internet, maar eigenlijk weinig met onderwerpen waar ik passie mee heb. En opeens weet je het, al 35 jaar is motorrijden mijn passie, waarom deze kennis en die van bevriende motorrijders niet delen op het internet, zo is deze website dus ontstaan.


Wil je ook met ons meedoen en artikelen schrijven? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier, dan neem ik contact met je op.

Iedereen heeft zijn eigen specialiteit, ben je handig, doe je onderhoud zelf, ben je rijinstructeur, heb je een motorzaak, ben je motorrijder en heb je leuke motorverhalen om over te vertellen, bijvoorbeeld over je motorvakanties, allemaal prima,


Stuur een bericht via het contactformulier,dan kijk ik wat er mogelijk is, alvast bedankt.


Met hartelijke motorgroeten,


Rob Hendriksen


KLIK HIER VOOR CONTACTFORMULIER