Win Gratis Kaarten Motorbeurs Utrecht 2020
30 oktober 2019 

Win Gratis Kaarten Motorbeurs Utrecht 2020

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

Zie je geen inschrijfformulier? Klik dan op Win Gratis Kaarten Motorbeurs Utrecht 2020 en laad een nieuwe verse pagina.

Hoe kun je gratis  kaarten winnen voor de motorbeurs Utrecht? Je kunt gratis kaarten winnen voor de motorbeurs Utrecht, door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Je maakt kans op gratis kaarten, omdat we elke loting doen onder al onze inschrijvers. Als je dus ingeschreven bent, hoef je verder niets meer te doen en je krijgt geen onzin mails van ons, daar houden we zelf ook niet van.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN MAAK OOK KANS OP GRATIS KAARTEN MOTORBEURS UTRECHT 2020

De trekkingen voor de kaarten voor de motorbeurs zijn allemaal gedaan en de winnaars hebben hun kaarten ontvangen. Maar niet getreurd, er komen nog meer prijsvragen, we hebben de prijzen al binnen. Dus schrijf je gewoon in, dan ontvang je vanzelf weer een mail als we een prijsvraag hebben waar je aan mee kunt doen.

Update 21 februari

Winnaar Laurens Motorbeurs Utrecht 2020 kaart gewonnen

De winnaars had ik gevraagd of ze een leuke foto van zichzelf wilde sturen. Laurens heeft een leuke foto van zichzelf in actie gestuurd en daarbij nog een bedankje. Bedankt Laurens, ziet er strak uit.

“Beste Rob, nogmaals dank voor de entreekaart. We hebben ons prima vermaakt op de motorbeurs! Groeten Laurens”

Update 20 februari

Winnaar Eduard Motorbeurs Utrecht 2020 kaart gewonnen

Eduard, één van de winnaars van woensdag, stuurde ons vandaag een bedankje en een foto. Je ziet Eduard op de Kawasaki stand, zo te zien heeft Eduard het wel naar zijn zin op de beurs.

“Heb veel plezier van het gewonnen motorbeursticket, dankje😀! Eduard'”

Update 21 februari

Trekking 4 van 4 is geweest op 21 februari 2020.

Er zijn nu geen trekkingen meer voor kaarten voor de motorbeurs, maar er komen nog meer prijsvragen, dus schrijf je gewoon in, dan krijg je bericht voor volgende prijsvragen dit jaar, met prijzen die leuk zijn voor motorrijders (de prijzen hebben we al liggen, de prijsvragen laten niet lang op zich wachten).

Video met de winnaars van trekking 4

Update 20 februari

Trekking 3 van 4 is geweest op 20 februari 2020 (nog 1 trekking te gaan, dus doe mee, het kan nog). vrijdag 21 februari verloten we ook 2x 1 kaart, dus 2 kansen.

Video met de winnaars van trekking 3

Update 19 februari

Trekking 2 van 4 is geweest op 19 februari 2020 (nog 2 trekkingen te gaan, dus doe mee, het kan nog). Donderdag 20 en vrijdag 21 februari verloten we ook 2 kaarten per dag.

Video met de winnaars van trekking 2

Update 18 februari

Trekking 1 van 4 is geweest op 18 februari 2020 (nog 3 trekkingen te gaan, dus doe mee, het kan nog). Woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 februari verloten we ook 2 kaarten per dag.

Video met de winnaars van trekking 1

Update 13 januari Wij ontvingen 4 gratis vrijkaarten van de MOTORbeurs Utrecht om te verloten. Bedankt MOTORbeurs Utrecht. 🏍🏍🏍

De MOTORbeurs Utrecht is van donderdag 20 februari tot en met 23 februari 2020. Wij beginnen met verloten een aantal dagen voor de beurs en mailen de winnaars de kaarten, dus je hebt de gewonnen kaarten altijd op tijd voor je beursbezoek.

Hieronder zie je de verlotingen van de prijsvragen van vorig jaar, zorg dat jij ook meedoet voor gratis kaarten voor de beurs van 2020.

Foto van prijswinnares Angeli en haar man Math op de motorbeurs

Prijswinnares Angeli van de trekking van 13 februari stuurde ons een foto vanaf de motorbeurs. Angeli staat met haar man Math voor de plattegrond op de motorbeurs, zij was daar vrijdag 15 februari. Leuk dat je ons deze foto hebt gestuurd Angeli, top.

Winnares van 13 februari Angeli en haar man Math op de motorbeurs

Winnares van 13 februari Angeli en haar man Math op de motorbeurs

Update zaterdag 16 februari (trekking 4 van 4)

Vanochtend heb ik de trekking wederom vanuit mijn garage gedaan, zodat ik de winnaar snel kon mailen. Alle nieuwe inschrijvingen heb ik toegevoegd, flink door elkaar geschud en een nieuwe trekking gedaan.

De winnaar heeft de Gratis kaart voor de Motorbeurs in Utrecht in de mail. De trekking van vandaag kun je hieronder zien.

Dit was de laatste trekking voor de prijsvraag met de motorbeurskaarten, maar we gaan nog veel meer prijsvragen doen dit jaar, sterker nog, de prijzen zijn al besteld en naar ons onderweg.

Wil je ook prijzen winnen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, dan krijg je vanzelf bericht wanneer er een prijsvraag is, alleen inschrijvers van onze nieuwsbrief kunnen meedoen met de prijsvraag.

Succes, Rob

Update vrijdag 15 februari (trekking 3 van 4)

Vanochtend had ik weinig tijd, dus heb ik de trekking vanuit mijn garage gedaan. Alle nieuwe inschrijvingen toegevoegd, flink door elkaar geschud en een nieuwe trekking gedaan.

De winnaar heeft de Gratis kaart voor de Motorbeurs in Utrecht in de mail. De trekking van vandaag kun je hieronder zien.

Zaterdag verloten we weer een kaart, dus je hebt nog 1 kans, schrijf je in, we voegen voor elke trekking de laatste inschrijvers toe en we doen nog veel meer prijsvragen dit jaar, dus kom erbij.

Succes,

Rob

Update donderdag 14 februari (trekking 2 van 4)

Vanochtend ben ik alleen op de motor gestapt, even geen cameraman beschikbaar. Wat een prachtig motorweer, een mooie start voor de motorbeurs in Utrecht, ik denk dat een hoop motorrijders vandaag op de motor gaan.

De locatie waar ik de trekking heb gedaan, is het strandbad in Edam, zoals je kunt zien met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer.

De winnaar ontvangt de Gratis kaart voor de Motorbeurs in Utrecht vandaag in de mail. De trekking van vandaag kun je hieronder zien.

Vrijdag en zaterdag verloten we weer een kaart, dus je hebt nog 2 kansen, schrijf je in, we voegen voor elke trekking de laatste inschrijvers toe.

Succes,

Rob

Update woensdag 13 februari (trekking 1 van 4)

Vanochtend ben ik met goede vriend Bob even op de motor gestapt om de trekking toch een beetje het motorgevoel mee te geven. Het was voor mij (Rob) het eerste ritje dit jaar, er moest eerst even lucht in de bandjes. We hebben een klein stukje gereden en zijn gaan staan langs het Noord Hollands kanaal, tegenover de Nekkermolen.

De winnaar ontvangt de 2 kaarten voor de Motorbeurs in Utrecht vandaag in de mail. De trekking van vandaag kun je hieronder zien.

Er kon er helaas maar 1 de winnaar zijn, maar niet getreurd, donderdag, vrijdag en zaterdag verloten we weer een kaart, dus je hebt nog 3 kansen.

Succes,

Rob

Update dinsdag 12 februari

We zullen woensdagochtend 13 februari de 2 gratis kaarten verloten, de verloting en uitslag zal op de website op de prijsvraag pagina bekend gemaakt worden (uiteraard geen volledige NAW gegevens, die hebben we ook niet en hoeven we ook niet).

De winnaars krijgen uiteraard nog apart bericht en een mail met de kaarten voor de motorbeurs.

BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS BONUS

Als bonus, gaan we meer kaarten verloten dan we hadden gepland. Onder onze inschrijvers verloten we ook donderdag 1 kaart, vrijdag 1 kaart en zaterdag ook nog 1 kaart. De planning is steeds de uitslag in de ochtend bekend te maken.

Wil je 2 gratis kaarten voor de motorbeurs in Utrecht winnenSchrijf je dan in op onze nieuwsbrief, veel zullen we je niet mailen. We mailen wel altijd onze prijsvragen, dus je bent zo altijd op de hoogte van onze winacties voor alle toekomstige motorbeurzen.

Zie je geen inschrijfformulier, probeer een andere browser, bijvoorbeeld Chrome van Google.

Let op dat je na aanmelding in het onderstaande formulier, je mail checkt om op de activatie link te klikken. (kan enkele minuten duren voordat de mail komt). Krijg je geen mail dan is er iets niet goed gegaan, meestal een tikfout in het mail adres (zien we best vaak). Geen mail gehad? Probeer het nog eens, succes.

Doe mee en maak kans op 2 gratis kaarten voor de motorbeurs in Utrecht 2020.

Informatie over de Motorbeurs Utrecht 2020

Voor velen is het de start van het motorseizoen, als het weer een beetje meezit, dan ga je natuurlijk op de motor. Altijd een mooi gezicht die duizenden motoren op de parkeerplaats. Het is alweer de 35 editie, ook dit jaar weer een enorme motorbeurs met een oppervlakte van 65.000 m2. De beurs is 4 dagen van donderdag 20 tot/met zondag 23 februari 2020.

Wat kun je allemaal kopen op de motorbeurs 2020?

Op de beurs kun je de allernieuwste motoren zien en kopen, maar er staan ook 2e hands motoren. Verder heel veel accessoires, als kleding, handschoenen, onderdelen, navigatiesystemen, helmen, gereedschappen, motortrailers, reisorganisaties en eigenlijk alles wat je maar kunt bedenken.

Motorbeurs Utrecht helm kopen

Motorbeurs Utrecht helm kopen (Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht)

Motorbeurs Utrecht motor kopen

Motorbeurs Utrecht even zo een mooie Aprilia passen………(Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht)

Motorbeurs Utrecht kleding kopen kan ook

Motorbeurs Utrecht kleding kopen kan ook (Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht)

Wil je weten welke bedrijven er allemaal zijn, of zoek je een bepaald bedrijf, hier kun je de deelnemers vinden.

Aanbiedingen van deelnemers motorbeurs 2020

Op de motorbeurs Utrecht kun je meer dan genoeg aanbiedingen vinden.

Op de motorbeurs Utrecht kun je meer dan genoeg aanbiedingen vinden. (Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht)

Activiteiten op de motorbeurs

Je kunt dus alle mogelijke producten zien op de beurs, maar je kunt ook activiteiten zien en er zelf ook aan meedoen als je dat wilt. Er zijn stuntshows, mogelijkheden om zelf op motoren te rijden, demonstraties van exposanten, je kunt een eerste gratis motorrijles krijgen om zo kennis te maken met het motorrijden.

KIDSPARCOURS

Jong geleerd is oud gedaan! Dat geldt ongetwijfeld ook voor motorrijden, daarom is er ook dit jaar weer een speciaal ingericht kidsparcours voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar).

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

SUPERMOTO OP HET BUITENTERREIN

Na een succesvolle introductie is er dit jaar ook weer de Supermoto! Het buitenterrein wordt compleet nieuw ingericht en het wordt dé plaats voor èchte actie! Eén van de meest spectaculaire takken van motorsport is supermoto: een combinatie van motorcross, speedway en wegrace. Een circuit bestaat uit een verhard en onverhard oppervlak met verschillende jumps.

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

Arrow Classic Rock Café

Op MOTORbeurs Utrecht is er een heus Arrow Classic Rock Café helemaal in de stijl van de radiozender!

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

TESTPARCOURS

Traditiegetrouw kun je op de stands van exposanten proefzitten op de nieuwste modellen en de motor van jouw voorkeur van alle kanten bekijken. Hoe mooi zou het zijn als we daar meer beleving aan toevoegen? Precies dat gaan we doen tijdens MOTORbeurs Utrecht 2020!

Om de oriëntatie op een nieuwe motor een extra dimensie te geven, is het namelijk mogelijk om daadwerkelijk op een motor van o.a. Benelli, BMW, Ducati, Indian Motorcycles, Mash, MV Agusta, Royal Enfield, Yamaha of Zero te stappen en ‘m te proberen. We gaan een gedeelte van P3 overkappen, waar je op een testparcours van zo’n 4.000 mde motor van jouw keuze kan testen.

Vul op de beurs een vrijwaringsverklaring in en maak, op basis van beschikbaarheid, een rondje over het uitgezette testparcours. De personal shoppers van MotoPort helpen je in de benodigde motorkleding (helm/jas/handschoenen).

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

Bovag try the bike

De grootste rijschool van Nederland komt van 20 t/m 23 februari naar Utrecht! Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorrijinstructeurs kunnen toekomstige motorrijders en -rijdsters vanaf 17 jaar op MOTORbeurs Utrecht 2020 hun eerste proefles nemen. Schrijf je in, stap op de motor en geniet als een echte motorrijd(st)er van jouw proefles!

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

GLOBE OF SPEED

Qua spektakel wordt het woest, want in de Globe of Speed gaat het gas er weer vol op. In een bizarre show schieten motoren rakelings voor, achter en vooral net niet op elkaar. Ze rijden zelfs met drie motoren tegelijk!

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

CUSTOM BIKE SHOW

Jouw pronkstuk showen andere motorliefhebbers? Dat kan op MOTORbeurs Utrecht. De Custom Bike Show vakjury kiest in elke categorie één winnaar. Naast eeuwige roem en een beker ontvangt de winnaar een prachtig prijzenpakket met daarin onder andere twee vrijkaartjes voor MOTORbeurs Utrecht 2021 en nog meer. Doe jij ook mee? Meld je dan vandaag nog aan!

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

JUNIOR BIKER BUILD OFF

Op de stand van de Junior Biker Build Off strijden twee teams om de eer. Vorig jaar ging het tussen Team ROC uit Amsterdam en Team Koning Willem I College uit Den Bosch. Bikersworld Heemskerk, bij ROC aangesloten leerbedrijf, had voor het ROC een Yamaha XJ750 gedoneerd en het team van Koning Willem I ging aan het werk met een Japanner.

Bron foto: Jaarbeurs Motorbeurs Utrecht

Parkeren voor motorrijders

Natuurlijk ga je als het even kan op de motor naar de beurs, parkeren voor motoren is gratis. 

Toegangskaarten voor de motorbeurs kopen

Je kunt bij de kassa toegangskaarten kopen, maar dan zijn ze wel duurder dan in de voorverkoop, dus als je zeker weet dat je gaat, doe met onze winactie mee en/of koop je tickets voor 14 februari.

Online voorverkoop
Entreeticket € 14,-
Entree avondticket* € 11,-

Bovenop de prijzen voor de online voorverkoop, komt nog wel € 1,- voor transactiekosten.

Aan de kassa bij de beurs
Entreeticket € 17,50
Entree avondticket* € 13,-

* Het avondticket is geldig op donderdag- en vrijdagavond van 16:00 – 21:00 uur

Combi toegangskaart met NS treinkaartje

NS-deal
Wil je graag met de trein naar MOTORbeurs Utrecht? Ook aankomend jaar is er vast weer een mooie deal met NS. Scoor in de NS Spoordeelwinkel in één keer jouw toegangskaart én treinkaartje.

Hoe kun je gratis  kaarten winnen voor de motorbeurs Utrecht? Je kunt gratis kaarten winnen voor de motorbeurs Utrecht, door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Je maakt je direct al kans op gratis kaarten als je ingeschreven bent, je hoeft verder niets te doen en je krijgt geen onzin mails van ons, daar houden we zelf ook niet van.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN MAAK OOK KANS OP GRATIS KAARTEN MOTORBEURS UTRECHT 2020

Over de schrijver
Vanaf 1981 tot heden 9 motorfietsen in bezit gehad - 2 Voortgezette Rijopleidingen (VRO) - 1 Circuit Rijvaardigheids Training (CRT) - 30+ jaar motorvakantie ervaring - lid FJR-club Nederland
Reactie plaatsen