Schrijvende Motorrijders Gevraagd

Motorrijdenexpert.nl bestaat nog maar kort, maar maakt al grote stappen, wekelijks nieuwe artikelen op de website. We willen deze groei verder uitbouwen en vaker publiceren, daarom kunnen we extra schrijvers gebruiken.

Je hoeft geen expert te zijn, zoals je dat misschien verwacht met zo een website naam. Het idee achter de naam motorrijden expert, is dat een grote groep motorrijders, hun motor verhalen, expertise publiceert op de website. Zo krijgen we een veelzijdige website over motorrijden, met passie geschreven door motorrijders. De totale website, met de inbreng van velen is dan de motorrijden expert in zijn geheel.

Motorrijdende dames, kom er ook bij

Dames die motorrijden, we hebben je er graag bij

Als je een passie hebt voor motorrijden en/of motoren, nodig ik je uit om artikelen voor de website te schrijven en je krijgt er ook voor betaald!

Je hoeft geen Nederlands of journalistiek gestudeerd te hebben of beroepsmatig met motorrijden bezig te zijn (mag wel), om voor ons te schrijven. Alles wat je nodig hebt is dat je een passie hebt voor motorrijden en over redelijk bekwame schrijfvaardigheden beschikt.

Natuurlijk mag je ook schrijven als je wel beroepsmatig bezig bent, als instructeur of iets anders in de motorwereld, het gaat om de passie die je voor motorrijden hebt en de wil om je kennis te delen.

Het schrijven voor motorrijdenexpert.nl is naast de vergoeding, ook zeer goed voor je naamsbekendheid, omdat elk woord dat je schrijft, door veel motorrijders in Nederland en België zal worden gelezen.

Motorrijdenexpert.nl is nog relatief jong en heeft nu al meer dan tienduizend bezoekers per maand, maar zal na verloop van tijd tienduizenden tot honderdduizenden bezoekers per maand hebben, zodat goede schrijvers nog meer bekend kunnen worden in de motor branche.

Schrijven over je passie, kopje koffie erbij, heerlijk toch?

Schrijven over je passie, kopje koffie erbij, heerlijk toch?

Als auteur komt je naam ook gewoon bij het artikel te staan (tenzij je dat niet wilt, dan kan het ook zonder je naam). Je naam komt boven en onder het artikel te staan. Zie ook bij dit artikel de auteursnaam boven- en onder het artikel. Lezers zijn vaak nieuwsgierig naar de schrijver en lezen daar graag meer over. Dat kan, want bij je naam kun je wat korte informatie vermelden dat direct bij het artikel zichtbaar is.

Eigen auteurspagina op de website

Als mensen nog meer over jou of je bedrijf willen weten, kunnen ze ook op je naam klikken, dan komen ze op je auteurspagina, waar je ook wat extra informatie over jezelf kwijt kunt.

Zoals linken naar je eigen (bedrijfs) website en/of naar jouw verschillende sociale accounts, als Facebook, Twitter, Linkedin of Google plus. Zie dit voorbeeld: https://motorrijdenexpert.nl/author/rob-hendriksen/ Op de auteurspagina komen ook de vermeldingen van je laatst geschreven artikelen. Wil je een extra uitgebreide auteurspagina, met foto’s en meer tekst, prima, maken we een aparte auteurspagina voor je.

Eigen rijschool, geen enkel probleem, vertel er meer over op je auteurspagina

Eigen rijschool, geen enkel probleem, vertel er meer over op je auteurspagina en link naar je eigen website

Motorrijdenexpert.nl betaald zijn schrijvers volgens het onderstaande beloningsschema.

Woorden per artikelVergoeding
1.500€ 30
2.000€ 40
2.500€ 45
3.000€ 50
3.500€ 55
4.000€ 60
4.500€ 65

Mocht je toepasselijke foto’s voor je artikel hebben, dan kunnen we daar altijd aparte afspraken over maken, het is zeer zeker leuk als je bijpassende foto’s hebt, zeker bij vakantieverhalen, maar je hoeft in principe geen foto’s aan te leveren, wij zullen dan eigen foto’s en/of stockfoto’s bij je artikel plaatsen.

Vakantie verhalen meegemaakt met de motor

Wat wij vragen:

  • Eigen ervaringen met motoren en motorrijden, bijvoorbeeld rijles, een motor kopen, zelf sleutelen, (vakantie) verhalen, je woon/werk ervaringen, gevaarlijke momenten op de motor, ervaring met motorkleding en helmen, accessoires voor je motor, toertochten, ook verhalen of kennis als je werkzaam bent als bijvoorbeeld monteur, rijinstructeur, motoragent, enz.
  • Wil je als motorrijder met veel (praktijk) kennis graag schrijven over verschillende onderwerpen, maar weet je zo snel niets, geen punt, wij hebben een lijst van onderwerpen waar je uit kunt kiezen.

Wij hebben onderwerpen voor je

Wil je graag schrijven over je passie en heb je niet een specifiek verhaal, dan kun je kiezen uit onze onderwerpen lijst, onderwerpen genoeg. Je gaat zeker een onderwerp vinden, we vragen per onderwerp gemiddeld tussen de 1.500 en 2.000 woorden te schrijven. Het gevraagde aantal woorden per artikel verschilt, het gevraagde aantal woorden wordt in de artikellijst bij het artikel aangegeven.

Wat is de gemiddelde vergoeding?

Bij voorkeur ontvangen wij minimaal 2 artikelen per maand, maar dat is geen verplichting, bij 2 artikelen van gemiddeld 2.000 woorden ontvang je dus een vergoeding van € 80,- per maand. Er is dus geen verplichte frequentie om te schrijven, maar spreken we een deadline af, dan plannen wij het artikel in om op te maken met foto’s enz, dus afspraak is afspraak.

Vind jij het leuk artikelen te gaan schrijven voor ons, dan horen we graag van je.

Ben je een handige doe het zelver, vertel er over

Ben je een handige doe het zelver, vertel er over

Hoe kun je reageren?

Als je ons team wilt versterken dan ben je hartstikke welkom. Mail dan naar info@motorrijdenexpert.nl of vul je het contactformulier in. Heb je vragen over het schrijven, stel ze gerust, je krijgt altijd antwoord, mail dan ook of vul het contactformulier in.

Vertel ons over jezelf, rijd je motor of heb je motor gereden, schrijf je al, stuur ons dan wat voorbeelden mee of link naar een pagina op het internet, waar we je teksten kunnen lezen  en vertel waarom je voor ons wilt schrijven.

Wij zullen je dan mailen hoe we verder gaan en hoe het in zijn werk gaat.

Alvast bedankt,

Rob Hendriksen

Over de schrijver
Vanaf 1981 tot heden 9 motorfietsen in bezit gehad - 2 Voortgezette Rijopleidingen (VRO) - 1 Circuit Rijvaardigheids Training (CRT) - 30+ jaar motorvakantie ervaring - lid FJR-club Nederland
Reactie plaatsen