Adverteren op Motorrijdenexpert.nl

Wil je adverteren, lees dan hier de mogelijkheden en prijzen, gebruik het contactformulier, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Geef even aan waar het om gaat en laat e-mailadres en/of telefoonnummer achter. 

Adverteren op Motorrijdenexpert.nl

Adverteren op motorrijdenexpert.nl is een goede manier om een breed motorpubliek te bereiken. Een linkje in het artikel zorgt er ook nog eens voor dat mensen je site makkelijk kunnen bereiken en door kunnen klikken naar je artikelen.


Adverteren en linken via andere websites werkt ook positief voor de SEO waarde van je website en zal je ook meer bezoekers opleveren. Op motorrijdenexpert.nl staan we open voor diverse vormen van samenwerkingen.


Mogelijkheden en tarieven om te adverteren op motorrijdenexpert.nl

Hieronder een overzicht van een aantal advertentiemogelijkheden. Heb je een ander idee? Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier.


- Tekstlink

- Gesponsord artikel/advertorial/gastblog

- Banner

- Review

- Prijsvraag


Tekstlink

Om extra waarde toe te voegen aan een website, is een tekstlink in een artikel van een sterke website waardevol. Een van de manieren is een linkje in een bestaand artikel  van ons te plaatsen (geen gesponsorde artikelen uiteraard).


De kosten hiervoor zijn € 95,- per link en € 65,- voor een 2e link in hetzelfde artikel. Alle links blijven onbeperkt staan zolang de website bestaat.


Gesponsord artikel/advertorial/gastblog

Bij motorrijdenexpert kun je ook gesponsorde artikelen, advertorials en advertorials plaatsen. Een artikel met 2 linken naar je website kost € 150,- exclusief btw en blijft voor altijd op de website staan. Zolang de website bestaat en de link geen foutmelding geeft,


De artikelen die wij plaatsen moeten natuurlijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen om geplaatst te worden.


- Het artikel moet minimaal 300 woorden bevatten, meer is veel beter.

- Er moet rechtenvrij beeldmateriaal van goede kwaliteit beschikbaar zijn.

- Het artikel moet originele, unieke teksten bevatten, dus geen kopie van een ander artikel.

- Maximaal 2 uitgaande links per artikel. Wij plaatsen indien mogelijk ook een interne link als er een relevant (niet gesponsord) artikel op onze site staat. Beter voor de SEO van uw artikel.

- Wij kunnen het artikel of advertorial ook schrijven aan de hand van een briefing? Dan vragen wij hier € 95,- extra voor (ca. 750 woorden). Naast de tekst plaatsen wij dan ook gratis stockbeeld of stockbeeld uit ons betaalde stockbeeld abonnement (beeld ook in overleg uiteraard).


Alle links blijven voor onbeperkte tijd op de site staan, zolang de website bestaat en de link werkt.


Banners

Op onze website is op meerdere plekken ruimte voor advertenties. Een banner per stuk is er vanaf € 75,- per maand. Wil je meerdere banners plaatsen of voor een langere duur banners geplaatst hebben? Geef dan aan wat je wilt via het contactformulier hieronder, dan nemen we contact met je op.


Prijsvraag

Met een prijsvraag kan je snel een groot bereik krijgen. Het plaatsen van een prijsvraag kost € 150,-. Wij zullen de prijsvraag dan ook promoten via onze sociale media kanalen, onze website en aan onze nieuwsbrief inschrijvers.


Prijzen dienen door de adverteerder beschikbaar te worden gesteld en bij ons aangeleverd. Prijs is exclusief eventueel door ons te maken portokosten voor het verzenden van de prijzen aan de winnaars. Digitale prijzen in de vorm van tickets hebben bijvoorbeeld geen portokosten.


Adverteren op motorrijdenexpert.nl?

Ben je na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd om te gaan adverteren bij ons? Of heb je andere ideeën, laat maar horen. Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.


Alle prijzen op deze pagina zijn exclusief btw en worden na plaatsing gefactureerd.

Advertentietarieven excl. btw

Tekstlink in bestaand artikel € 95,-

Tweede link in zelfde artikel € 65,-

Aangeleverd artikel/advertorial/gastblog € 150,-

Door ons geschreven artikel inclusief beeld € 245,- 

Banner per stuk € 75,- per maand

Review product/dienst € 245,-

Het plaatsen van een prijsvraag € 150,-.

Neem contact op!

[gravityform id="1" title="false" description="false"]

Contactgegevens

Contactinformatie
motorrijdenexpert.nl
Opperbos 18
1447 TP Purmerend
info@motorrijdenexpert.nl
BTW nummer: NL001487380B41
KvK nummer: 37158510


Of vind ons op social media